Max Solano, brillant campió de Catalunya benjamí de tennis

Amb només 9 anys, el jugador del Club Tennis Natació Sant Cugat és el tercer jugador de l'entitat que guanya un campionat català de categories de base

Max Solano Fons, jugador del Club Tennis Natació Sant Cugat, s'ha adjudicat el Campionat de Catalunya Benjamí de tennis. En la final d'individuals, Solano ha derrotat Lluís López, del CT Barcino, en el supertiebreak definitiu (10-7). Per arribar a la final, i després guanyar-la, Solano (cap de sèrie número 5 del torneig), ha eliminat del quadre als caps de sèrie número 2 i 3. La fase final del Campionat de Catalunya Benjamí d'individuals s'ha jugat del 8 al 14 d'abril, al CIT Cornellà, en una competició que organitza la Federació Catalana de Tennis. Aquesta és la primera competició de nivell que guanya el tennista santcugatenc, tot i que ja ha guanyat diferents proves del Circuit Pere Masip.

El CTN Sant Cugat, una escola de campions

Max Solano juga des dels 5 anys a l'escola de tennis del CTN Sant Cugat, on ja han sortit diferents campions i subcampions de Catalunya. Han estat campions Elisabet Mateos, en infantil el 1993, i David Puigdemasa, en dobles aleví (2013). Per la seva banda, van ser subcampions Yolanda Civit, en aleví (1989) i infantil (1991); Sara Lizariturry, en benjamí (2008); Carlos González-Tarrió, en infantil (2008); Catalina Medici, en dobles cadet (2015) i dobles mixtes (2016); David Puidemasa, en sub-11 (2012) i aleví (2013), i Francisco Gal, en sub-11 (2014).

El santcugatenc, que el 23 d'abril va complir 10 anys (en el Campionat de Catalunya en tenia 9) és benjamí de segon any i estudia 4t de primària a l'escola Ferran i Clua de Valldoreix.

També cal destacar l'actuació de Maria del Rosal, que ha estat eliminada en els vuitens de final del campionat català benjamí femení.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem