Melé gegant, multitudinària i solidària, però sense rècord

Hi han participat 678 persones, lluny de les 1.088 necessàries per fer el rècord del món. La recaptació per a La Marató de TV3 ha estat de 1.700 euros

Un total de 678 persones han participat en la segona melé gegant organitzada pel Club de Rugby Sant Cugat per col·laborar en La Marató de TV3. La xifra no supera la participació de l'any passat, que va ser de 901 persones, i tampoc l'aconseguida pel CR Cisneros de Madrid, que és l'entitat que ostenta el rècord mundial, amb 1.088 participants.

La melé s'ha fet aquest diumenge, 13 de desembre, al migdia al costat de la muralla del Monestir, al carrer de la Torre. Hi ha estat present TV3, que ha fet connexions en directe. La recaptació per a aquesta causa solidària, enguany dedicada a la diabetis i l'obesitat, ha estat de 1.700 euros.

Mira les millors fotografies de la melé

Una imatge solidària molt potent

La melé gegant s'ha fet al carrer de la Torre. FOTO: Artur Ribera

Malgrat que no s'ha superat el rècord, que era un dels objectius d'aquesta iniciativa, la melé és una imatge gràfica molt potent de la fortalesa del rugbi i de la participació dels santcugatencs en les causes solidàries. Maurici Benito, president del Club de Rugby Sant Cugat, ha assegurat que "el més important és mobilitzar la gent, omplir el carrer i que la gent participi i col·labori. Només per això ja és un èxit".

El president del club santcugatenc ha assegurat que l'any que ve es repetirà: "No hem fet el rècord, però ha vingut gent que no havia vingut l'any passat, de manera que si aconseguim mobilitzar la gent que ha vingut els dos anys, farem el rècord segur".

Mercè Conesa, alcaldessa de Sant Cugat, ha dit que "ens satisfà molt col·laborar de nou en La Marató de TV3 i fer-ho amb una iniciativa del Club de Rugby Sant Cugat, en la qual, a més, s'hi han afegit moltes altres entitats esportives". Conesa ha afegit que "hi havíem de ser. Sant Cugat és una ciutat solidària i La Marató de TV3 s'ho mereix".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem