Meritori empat del Futbol Sala Sant Cugat davant un rival directe

Anna Domingo ha rescatat un punt per al Futbol Sala Sant Cugat en un partit marcat per les baixes locals

Empat del Futbol Sala Sant Cugat davant del Futsal Athletic Vilatorrada per un marcador de 2-2 en la setena jornada de la Divisió d'Honor Femenina de Futbol Sala el diumenge 13 de novembre al ZEM La Guinardera. Les de Manel Muñoz venien amb baixes, però han obert el marcador gràcies a Laura Botifoll i després de la remuntada visitant han pogut assolir l'empat i rescatar un meritori punt amb el gol d'Anna Domingo a les acaballes del partit. Vuitè punt per a les vermell-i-negres que es mantenen novenes en el seu debut a Divisió d'Honor.

Domini matiner

El partit ha començat lent, amb el Futsal Athletic Vilatorrada tocant sense perill la pilota en defensa i les locals buscant opcions de contraatac esperant ben replegades. La primera a intentar-ho ha estat Anna Domingo amb un xut llunyà creuat que s'ha anat lleugerament desviat, però a la segona Laura Botifoll no ha perdonat en un bon contracop conduït pel centre davant la passivitat de les visitants. Dues noves accions d'Anna Domingo a pilota aturada han pogut significar el 2-0 però la vermella-i-negre no ha tingut sort i s'ha topat amb la bona reacció de la porteria visitant.

Al minut 5 és quan han arribat les dues primeres accions ofensives amb cert perill de les bagenques. Poca dificultat per a Alba Llobet i la defensa del Futbol Sala Sant Cugat. A l'altre costat una fantàstica croqueta i posterior xut creuat amb l'exterior de Domingo ha tornat a posar la por al cos de les visitants, però la rematada no ha trobat porteria. Minuts magnífics de les vermell-i-negres assetjant la porteria visitant i especialment de la '23' del Futbol Sala Sant Cugat creant superioritats a través del regat.

La més clara fins al moment per les visitants ha arribat al minut 11, un mà a mà una mica escorat amb la portera Llobet que ha marxat desviat després que l'atacant bagenca busqués l'escaire per definir. El Futsal Athletic Vilatorrada s'ha anat trobant cada cop més còmode sobre el parquet igualant la intensitat amb què les santcugatenques havien començat el partit. Un error d'Alba Llobet en la sortida de pilota ha generat de nou una ocasió claríssima per a l'equip de Sant Joan de Vilatorrada, però la mateixa Llobet ha esmenat l'error amb una aturada antològica a boca de canó per malbaratar l'u contra u que s'havien trobat les visitants.

El partit estava més igualat, però el Futbol Sala Sant Cugat també rondava el gol amb jugades puntuals d'Anna Domingo, la millor de les locals en la primera part. En l'últim minut d'una primera part marcada pel matiner gol de Laguna, el Futsal Athletic Vilatorrada ha buscat l'empat amb portera-jugadora, però una recuperació de pilota de Clàudia Expósito i el seu posterior xut des de camp propi ha estat ben a prop de significar el 2-0. Amb aquesta, i una nova aturada visitant a una jugada d'estratègia culminada per, qui sinó, Anna Domingo, s'ha arribat al descans amb el mínim marge a favor de les noies de Manel Muñoz.

Un inici inesperat

La segona part ha començat de la pitjor manera per a les vermell-i-negres i és que quan només s'havien disputat vint segons, les bagenques han empatat el matx amb un ràpid eslàlom per la banda esquerra que ha agafat per sorpresa a l'equip sencer. Com si es tractés d'un calc de la primera part, però aquesta vegada a la inversa. El gol, però, ha esperonat al Futbol Sala Sant Cugat que ha tornat al partit amb velocitat. De totes maneres, a pilota aturada han tingut les visitants una nova gran ocasió que ha obligat Alba Llobet a lluir-se.

El fet insòlit del partit ha arribat quan a 13 minuts pel final, en un breu impàs de cinc segons, s'han (no) donat dos gols fantasmes. Un a cada porteria. Del possible 1-2, al 2-1. La vertiginositat del futbol sala. Primer en l'atac de cinc i posteriorment en el xut d'Alba Llobet aprofitant que la porteria havia quedat descoberta. Un preludi de què anava a succeir amb la portera-jugadora que tots dos equips han tret a 10 minuts per al final. El Futsal Athletic Vilatorrada havia avisat i a la segona no perdonava aprofitant la porteria buida.

Després de l'1-2 Clàudia Expósito l'ha tingut per empatar, però el seu xut creuat ha marxat lleugerament desviat després d'haver trencat magistralment la pressió bagenca. El partit s'ha transformat en un monòleg amb la portera-jugadora de les vermell-i-negres i tot i disposar de poques ocasions, a poc més de 3 minuts per al final Anna Domingo ha aconseguit l'empat després d'una genial jugada individual culminada amb una paret amb Alba Laguna. Gol merescut per una Domingo diferencial al llarg del partit.

Laura Botifoll, ja a les acaballes, ha pogut posar el 3-2 amb un xut des de l'interior de l'àrea. Una ocasió clamorosa que s'ha marxat fora per ben poc. Ha estat l'última d'un igualat partit que ha finalitzat amb un 2-2 entre dos rivals directes a la part mitja taula.

Manel Muñoz ha valorat un empat que li ha deixat un regust amarg: "Abans del partit tal com veníem avui dones per bo l'empat, però veient com ha anat podríem haver tret els tres punts. Jugant de 5 teníem el control i quan l'hem tingut hem marcat. Content perquè estem en dinàmica positiva i de mica en mica l'equip es va consolidant".

El proper partit del Futbol Sala Sant Cugat serà a la pista del Morell, equip que just es troba per sota a la classificació, en la vuitena jornada de la Divisió d'Honor Femenina.