Més de 300 infants participen en el Campionat de Natació Escolar

La competició estava destinada a infants entre les categories prebenjamí i cadet i va comptar amb les modalitats de crol, braça, esquena i relleus

Sant Cugat va tornar a ser escenari del Campionat de Natació Escolar, una competició que va celebrar la seva 24a edició i que va tenir lloc el diumenge 18 de febrer a la piscina municipal de la ZEM Rambla del Celler. En aquesta competició, destinada a infants entre les categories prebenjamí i cadet no federats, van participar fins a 342, dels 396 que estaven inscrits.

Enguany, els infants van poder participar en les modalitats de crol, braça, esquera i relleus, en una competició que també estava en joc la classificació a la Fase Supracomarcal, que anirà en funció la normativa supracomarcal. Pots consultar els resultats i classificacions de les diferents categories:

Tots els infants de les categories prebenjamí i benjamí van rebre una medalla per participar. D'altra banda, en les categories aleví, infantil i cadet, els 3 primers van obtenir una medalla, mentre que els 3 primers equips en els relleus es van endur un trofeu.

Enguany, han participat en la 24a edició del Campionat de Natació Escolar un total de 22 escoles del municipi, 3 clubs i altres escoles de la zona del Vallès: