Més de 400 gimnastes participen en el Trofeu Nacional Esther Escolar

La competició ha estat organitzada pel Gimnàstica Sant Cugat i s'emmarca dins els actes de celebració del seu 10è aniversari

El Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat va celebrar el seu primer Trofeu Nacional Esther Escolar, una competició per retre homenatge a l'entrenadora del club santcugatenc i que va tenir lloc el dissabte 23 de setembre a la ZEM Rambla del Celler. En aquest trofeu van competir més de 400 gimnastes de 32 clubs d'arreu, en el primer dels actes de celebració del 10è aniversari de l'entitat local.

En el Trofeu Nacional Esther Escolar van participar gimnastes prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, cadet, juvenil, júnior i sénior i ho van fer en les categories conjunts absolut i individuals Copa Base, conjunts base i conjunts Copa Catalana. Durant la celebració, l'homenatjada va voler agrair l'escalf del club, en declaracions a la web del Gimnàstica Sant Cugat: "El Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat és el club on he crescut com a entrenadora. Vaig començar en aquesta entitat acabada de retirar de la gimnàstica rítmica professional. És una etapa molt bonica, poder traslladar tota la meva experiència com a gimnasta a les noies del club".

Finalment, la regidora d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat, Núria Escamilla, no va voler perdre's la celebració i va mostrar el suport del consistori al Trofeu Nacional Esther Escolar, en declaracions a la web del club: "Des de l'Ajuntament li donarem suport perquè es pugui continuar fent en els pròxims anys".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem