Més de 600 persones participen en la 22a Cursa d'Orientació Escolar de Sant Cugat

La categoria benjamina va ser la que va comptar amb la participació més elevada, amb quasi dos centenars d'infants

La Cursa d'Orientació Escolar de Sant Cugat, organitzada per l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom, va aplegar a 608 participants que durant la 22a edició van mostrar les seves habilitats en l'orientació en el parc del Turó de Can Mates, el diumenge 8 de maig. Amb això, la cursa va demostrar, un any més, estar consolidada en el municipi, i és que aquesta edició ha estat la 3a més nombrosa de les darreres 10 que s'han celebrat.

Pel que fa a les categories, gran presència de públic escolar, i és que dels 608 participants, 187 eren prebenjamins, 191 benjamins i 191 alevins. A més, la Cursa d'Orientació Escolar de Sant Cugat estava oberta a totes les edats, comptant amb 34 participants infantils, 24 cadets, 35 juvenils i 28 en la categoria popular.

Amb tot, enguany va haver-hi una participació d'un 73,7% del total de 824 inscrits. Aquesta xifra de participants situa la 22a edició de la Cursa d'Orientació Escolar de Sant Cugat en la 3a més nombrosa dels darrers anys, per darrere del 2015, amb 826, i del 2014, amb 660.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem