Més de 2.000 inscrits en la 9a Cursa DiR-Mossos d'Esquadra Sant Cugat

La prova atlètica d'aquest diumenge, 22 d'octubre, amb curses de 5 i de 10 quilòmetres, té com a atleta destacat a l'olímpic Nacho Cáceres

Més de 2.000 corredors i corredores s'han inscrit en la 9a Cursa DiR-Mossos d'Esquadra Sant Cugat, que tindrà lloc aquest diumenge, 22 d'octubre. El tret de sortida de les curses de 5 i de 10 quilòmetres es donaran a les 9.30 hores, al carrer Cèsar Martinell. L'arribada serà a la Rambla del Celler, davant de l'Ajuntament. Enguany, l'atleta olímpic Nacho Cáceres és el cap de cartell de la cursa i competirà per la victòria en la categoria masculina.

Tots els atletes podran recollir els seus dorsals i samarretes a la Fira del Corredor, situada al pàrquing de Sant Cugat DiR, a la carretera de Rubí 76-80, que obrirà les seves portes el divendres 20 d'octubre de 14 a 20 hores i el dissabte 21 d'octubre, de 10 a 20 hores.

Dissabte, la 4a Cursa DiR Kids Sant Cugat

Aquest dissabte, 21 d'octubre, a partir de les 10.30 hores, se celebrarà la 4a edició de la Cursa DiR Kids Sant Cugat en diferents categories per a nens i nenes de fins a 13 anys. Al voltant del club Sant Cugat DiR, els més petits podran gaudir d'una jornada d'esport en família, on hi haurà medalles per a tots els participants i premis per als guanyadors de les categories prebenjamí, benjamí, aleví i infantil.

Una cursa solidària

La 9a Cursa Dir-Mossos d'Esquadra Sant Cugat, com ja és habitual, té un vessant solidari que enguany és donar suport a la Fundació Vicente Ferrer, aportant part dels beneficis de la cursa, a través de la Fundació DiR, al projecte integral de reconstrucció del poble de Yerragunta (sud de la Índia). Aquest projecte dona suport a 36 famílies del poble, que disposaran d'una llar digna, aigua potable, enllumenat i el condicionament dels carrers.

 
Comentaris

Destaquem