Més de 250 nenes, a la jornada escolar de gimnàstica artística

L'escola Avenç, l'únic centre del municipi que hi participa, ha aportat prop d'una cinquantena de gimnastes a Valldoreix

El Pavelló de Valldoreix ha acollit durant aquest diumenge, 25 de gener, la primera jornada de gimnàstica esportiva dels Jocs Esportius Escolars que organitza el Consell Esportiu del Vallès Occidental Terrassa. Més de 250 nenes han pres part en aquesta competició dirigida a escolars d'entre 8 i 18 anys.

Aquesta ha estat la primera de les tres jornades de què consta la competició esportiva. Després d'aquesta es disputarà una segona a Rubí i una tercera, que serà Final Comarcal. Hi han participat nenes en les categories benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil dels nivells A i B. Totes les gimnastes havien de realitzar tres exercicis: terra, salt i barra.

Com era d'esperar, el pavelló santcugatenc s'ha omplert durant gairebé tota la jornada. Els resultats de la primera jornada, que són acumulatius, es podran consultar aquest dilluns al web www.ceterrassa.com.

L'Avenç, amb 46 alumnes
L'Avenç té una llarga tradició en participar d'aquestes jornades i, en aquesta ocasió, hi han participat un total de 46 gimnastes, en les categories benjamí, aleví i infantil. Les entrenadores que dirigeixen la secció de gimnàstica artística de l'Avenç són Andrea Pérez, Laura Brasó i Berta Ribera.


FOTO: Lali Puig

Nou clubs participants
La resta d'escoles i de clubs que hi han pres part són sis de Terrassa (Kimura Gym, Shen Dragon, Centregym, Escola Salesians, Escola El Cim i Club Gimnàstic Terrassa), un de Rubí (Escola Regina Carmeli), i un d'Ullastrell (Escola Serralavella).


FOTO: Lali Puig

 
Comentaris

Destaquem