Més de 300 participants en la Diada de la Velocitat i la Jornada de Relleus a la Guinardera

La jornada, organitzada pel Club Muntanyenc Sant Cugat i l’OMET, ha comptat amb la presència d'escolars i atletes federats catalans de primer nivell. Adrià Burriel i Cristina Lara, principals triunfadors de la cita

El Club Muntanyenc Sant Cugat ha organitzat aquest dissabte 12 d’abril a la ZEM La Guinardera la primera edició de la Diada de Velocitat, que ha portat a la ciutats els millors velocistes del territori català. A més, conjuntament amb l'Ajuntament de Sant Cugat a través de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET), s'ha completat la cita amb la segona edició de la Jornada de Relleus.

La competició, que forma part del calendari oficial de proves de la Federació Catalana d'Atletisme, ha obert la participació tant a escolars com atletes federats. Finalment, han estat al voltant dels 300 els incrits a les diferents proves, alguns d’ells provinents de les seccions d’atletisme més potents de Catalunya, com la del CAR de Sant Cugat o del FC Barcelona.

Les diferents categories en què han participat els atletes han estat els 60 metres (benjamí i aleví), 80 metres (infantil), 100 metres (cadet), 150 i 300 metres (open), 4X60 metres (benjamí i aleví), 4X80 metres (infantil) i 4X100 metres (cadet). Els dos noms propis del dia han estat els d’Adrià Burriel i Cristina Lara, ambdós integrants del FC Barcelona i campions d’Espanya de pista coberta. El primer s’ha imposat a les categories de 150 i 300 metres, mentre que la segona ho ha fet en la categoria de 150 metres.

L'organització pretén créixer de cara a les properes edicions
El director tècnic esportiu del Club Muntanyenc, Manel González, s’ha mostrat satisfet amb el desenvolupament de la jornada, malgrat que esperaven fins i tot més inscrits. “Estem molt contents. L’organització potser ha estat massa ambiciosa per als atletes que han vingut, però 300 inscrits és una xifra més que acceptable tenint en compte que les dates no eren les millors”.

González ha recordat que la Guinardera ha pogut gaudir “dels millors velocistes de Catalunya, amb unes marques bastant rellevants”. De cara a les properes edicions, també ha explicat que intentaran "ser més ambiciosos, fer més publicitat a les escoles i intentar arribar fins i tot al doble de participació, que amb el nivell d’organització que tenim és fàcilment abastable”.

 
Comentaris

Destaquem