Més de trenta entitats fan créixer la 3a Festa de la Infància

Aquesta activitat, que organitza la Penya Blaugrana Sant Cugat per a nens i nenes d’entre 3 i 13 anys, es farà dissabte, de 10 a 14 hores, al Camp Municipal de Futbol de Can Magí i a l’avinguda Regull

Més d’una trentena d’entitats de diferents tipus són les que col·laboren en la tercera edició de la Festa de la Infància, que aquest dissabte, 15 de juny, organitza la Penya Blaugrana Sant Cugat. De 10 a 14 hores, al Camp Municipal de Futbol de Can Magí i a l’avinguda Regull, tots els nens i nenes de Sant Cugat d’entre 3 i 13 anys estan convidats a una jornada lúdica i gratuïta per a tothom. Entre les moltes activitats previstes, repartides en cinc zones, hi haurà inflables, tallers, rondallaires, mags, tallers de dibuix i de pintar cares així com associacions per adoptar gossos.

S’ha ampliat l’oferta
Joan Carles Galofré i Esther Alòs són els codirectors de la tercera Festa de la Infància. Joan Carles Galofré, sotspresident primer de la PB Sant Cugat i qui va idear aquesta iniciativa, ha detallat que “hem ampliat l’oferta de l’any passat. Hem potenciat el vessant solidari, la part de conscienciació de les persones amb discapacitat, el vessant medioambiental, la sostenibilitat, i aprofundim també en la cultura. L’objectiu principal de la festa és transmetre valors”. Galofré també ha volgut subratllar que la Festa de la Infància “és una festa de les entitats de Sant Cugat pensada per als nens i nenes de Sant Cugat”.

Per a Esther Alòs, aquesta activitat “és una manera de fer ciutat i que les entitats es coneguin entre elles”. El TOT Sant Cugat i el Diari de Sant Cugat són entitats col·laboradores.

Sorteig d'una camiseta i una pilota del FC Barcelona
En la Festa de la Infància, l’organització sortejarà una samarreta del primer equip de futbol del FC Barcelona signada per Messi, Xavi, Iniesta, Puyol i Abidal. També se sortejarà una pilota oficial signada pels jugadors.

 
Comentaris

Destaquem