Microgestió Sant Cugat renova el seu compromís amb la UESC

L'alcaldessa ha presidit l'acte de signatura entre l'establiment especialista en solucions Apple i la Unió Esportiva Sant Cugat

Per segon any consecutiu, Microgestió Sant Cugat, establiment especialista en solucions Apple, seguirà sent un dels patrocinadors de la Unió Esportiva Sant Cugat. L'acord és per un any, prorrogable, i s'ha segellat aquest dilluns, 13 de juny, a la tarda, a la Sala Ginesta de l'ajuntament, en un acte que ha presidit l'alcaldessa Mercè Conesa. El club ha preferit no fer públic la quantitat econòmica que Microgestió Sant Cugat aportarà a l'entitat esportiva. Microgestió Sant Cugat, que també va ser espònsor del Sant Cugat Esport FC, oferirà unes condicions especials pels socis del club que comprin a la seva botiga.

L'acte ha estat presidit per Mònica Mateu, presidenta de la Unió Esportiva Sant Cugat, i Joan Taraza, director general de Microgestió. Taraza ha estat acompanyat d'Eloi Díaz, responsable de la botiga Microgestió Sant Cugat, i d'Albert Puey, director de màrqueting de Microgestió.

Mercè Conesa ha apuntat que Microgestió Sant Cugat col·labora amb la UE Sant Cugat "perquè creu en el territori on treballa" i que "té voluntat de compromís amb l'esport i els valors de la UE Sant Cugat". De la UE Sant Cugat, l'alcaldessa ha assegurat que aquest club "va més enllà de la seva tasca esportiva, amb la formació de valors".

Diada de la UE Sant Cugat

La Unió Esportiva Sant Cugat finalitzarà la temporada esportiva 2015-2016 aquest dissabte, 18 de juny, amb una nova edició de la Diada de Bàsquet, amb diverses activitats.
 

Programa de la Diada de Bàsquet:

-10 hores. Inici del 3×3 Streetball Microgestió Sant Cugat (a l'exterior de la ZEM Rambla del Celler) *Imprescindible inscripció. Les inscripcions també es poden fer a l'oficina de la UESC). Se sortejarà un iPhone 5s de Microgestió entre els participants i hi haurà premis pels guanyadors de cada categoria.

-10 hores. Partit UESC-ASDI Silincode-Periodistes del TOT Sant Cugat (Pavelló 1).

-*11:30 hores. Partit mares i pares-Fills i filles.

-11:30 hores. Cloenda de la temporada de la col·laboració amb Dinamiks (Escola Catalunya, Mira-sol).

-13 hores. Partit de les estrelles femení (Pavelló 1).
(pausa-dinar).

-*17 hores. Concurs de triples (Pavelló 1).

*17:30 hores. Concurs d'esmaixades (Pavelló 1).

-18 hores. Finals Streetball Microgestió Sant Cugat (Pavelló 1).

-19:30 hores. Entrega de premis del 3X3 Streetball Microgestió Sant Cugat (Pavelló 1).

-20 hores. Partit de l'equip de veterans de Sant Cugat (Pavelló 1).

-21 hores. Sopar solidari en benefici de la Fundación Vicente Ferrer (exterior de la ZEM Rambla del Celler). El preu del tiquet del sopar té un cost de 10 euros (no inclou begudes i cafès) i es podrà adquirir de manera anticipada a l'oficina de la UESC o directament el dia del sopar. Es demana amb la major antelació possible confirmació d'assistents per família a l'adreça info@uesc.cat.

*La inscripció a aquestes tres activitats es podrà fer a través del correu info@uesc.cat o presentant-se 15 minuts abans de l'inici de l'activitat.

 
Comentaris

Destaquem