Mig miler de karateques, al Torneig Ciutat de Sant Cugat

La competició s'ha celebrat, un any més, al pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler, recinte que el club considera que s'ha quedat petit per a allotjar una competició d'aquestes característiques

Al voltant de 500 karateques han participat aquest dissabte 14 de març a la novena edició del Torneig Ciutat de Sant Cugat, competició que organitza anualment el Club Karate Sant Cugat. Hi han participat 25 clubs catalans, cinc escoles de Sant Cugat (La Farga, Pi de'n Xandri, Collserola, Pureza de María, Santa Isabel), i el gimnàs Meet Gym.

El campionat s'ha desenvolupat en la disciplina de kata (forma) i s'ha disputat en totes les categories, des de benjamí fins a l'absoluta, tant en categoria masculina com en la femenina. També hi han fet exhibicions de kata karateques de molt nivell que han estat campions de Catalunya. Raquel Gómez ha aconseguit l'únic podi del Club Karate Sant Cugat, un tercer lloc en la categoria juvenil femení A.

Salvador Álvarez, director tècnic del Club Karate Sant Cugat, ha assegurat que “ha estat una festa fantàstica, amb moltíssim nivell. El Club Karate Sant Cugat ha fet ha fet menys podis que altres anys perquè el nivell ha estat bastant alt”. Álvarez ha dit que “si arribem a les deu edicions, serà un miracle. Té molt de mèrit fer aquest torneig 10 anys consecutius perquè és molt sacrificat”. El torneig ha mobilitzat a cinquanta voluntaris i trenta àrbitres.

Álvarez: “Aquest pavelló s'ha quedat curt pel karate”

L'aforament del pavelló 3, insuficient segons el club. FOTO: Lali Puig

Des de fa força temps, el pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler té menys localitats perquè no funcionen les grades retràctils. Segons Álvarez, però, el problema va més enllà: “No hem tingut més grades, però és que encara que n'haguéssim tingut aquest pavelló s'ha quedat curt pel karate”. I ha afegit: “Sant Cugat no té instal·lacions preparades per a activitats grans. No tenir espais més grans és un fracàs del programa esportiu de la ciutat”.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem