Els millors ciclistes s'exhibeixen a Sant Cugat en l'Open Bike Trial de Catalunya

Una 90a de ciclistes de totes les edats han participat en la 4a i darrera prova d'aquesta competició de bike trial

Sant Cugat ha reunit una 90a de ciclistes que han participat en la 4a prova i final de l'Open Bike Trial de Catalunya, una prova amb el suport de la Unió Ciclista Sant Cugat i que s'ha celebrat al Bike Park de Sant Cugat, el diumenge 27 de novembre. Així doncs, els millors equilibristes del món de la bicicleta han mostrat el seu talent en aquesta darrera prova de Catalunya que ha coronat als vencedors de cada categoria de la temporada.

Els participants, d'aquesta manera, han competit en aquest Open Bike Trial de Catalunya en la qual hi ha hagut 11 categories diferents, en funció de l'edat i la dificultat dels recorreguts, i l'objectiu ha estat fer 2 voltes als 5 circuits establerts, havent de passar per sobre de pedres de grans dimensions i passarel·les de fusta amb un únic objectiu: completar el circuit sense posar els peus a terra.

Els participants van haver de fer 2 voltes als 5 circuits en l'Open Bike Trial de Catalunya que es va celebrar a Sant Cugat. FOTO: Jordi Casablanca

Els participants van haver de fer 2 voltes als 5 circuits en l'Open Bike Trial de Catalunya que es va celebrar a Sant Cugat. FOTO: Jordi Casablanca


Els vencedors, així, d'aquesta 4a prova de l'Open Bike Trial de Catalunya han estat: Domènec Santos (Open Negre -7), Marc Colom (Open Negre +7), Dani Bonache (Open Blanc -10), Aleix de la Fuente (Open Blanc +10), Lucia Guerrero (Open Fémines), Ivan Monrós (Open Verd), Dany Guerrero (Open Blau), Martí Rusiñol (Open Vermell), Jordi Casals (Veterà Blanc), Dani Bonache (Veterà Verd) i Evgeny Semenov (Veterà Blau).

Amb tot, Oriol Cusó, president de la Unió Ciclista Sant Cugat, es mostra molt satisfet de poder acollir aquesta competició: "Estem molt contents de ser escenari de la darrera prova de l'Open Bike Trial de Catalunya i ha sigut un èxit, amb un ambient magnífic, amb participants de totes les edats i amb la gent encantada amb els circuits que hem dissenyat. És una modalitat que cada vegada compta amb més adeptes i la pena és que ens falten monitors i no podem acollir tota la demanada. Esperem que amb aquest Open Bike Trial de Catalunya s'animi algun veterà per fer d'entrenador".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem