Un minut fatídic deixa a l'FS Sant Cugat sense puntuar vers l'AE Vallirana

Les vermell-i-negres van plantar cara en tot moment, però van encaixar 2 gols molt seguits en les acaballes del partit

El femení del Futbol Sala Sant Cugat va perdre 3 a 4 vers l'AE Vallirana, el dissabte 29 d'octubre, en un partit en el qual les vermell-i-negres van plantar cara en tot moment. No obstant això, una empenta final de les rivals va permetre a l'AE Vallirana trencar el partit i endur-se els 3 punts.

Així doncs, les vermell-i-negres han sortit sobre el terreny de joc amb la intenció de plantar cara a les visitants, i tot i que han encaixat un gol, Maria Ángeles Baena 'Chiki' ha pogut posar de nou l'empat. Amb això, i en un primer parcial amb opcions per als dos equips, l'electrònic reflectia la igualada al pas pels vestidors.

En la represa, de nou intercanvi de cops per part dels dos conjunts, situant-se de nou per davant l'AE Vallirana. Tanmateix, una diana de Laura Botifoll permetia a l'FS Sant Cugat tornar a empatar el partit. En el tram final, però, un minut fatídic de les locals facilitava dos gols consecutius de l'AE Vallirana, que tot i acaronar els 3 punts, van patir més del compte, i és que Mariona Vila va poder retallar distàncies restant encara uns minuts de joc.

Amb aquesta derrota, l'FS Sant Cugat acumula un balanç d'1 victòria, 1 empat i 3 derrotes. En la pròxima jornada, les vermell-i-negres visitaran la pista de l'FS Sabadell, el dissabte 5 de novembre.