Miquel Catarineu busca relleu a la presidència del Club Handbol Sant Cugat

Una vintena de socis i jugadors del sènior masculí han assistit a l'Assemblea General en la qual s'han estipulat els procediments a dur a terme per a presentar una nova candidatura

Miquel Catarineu, fins al moment president del Club Handbol Sant Cugat, anuncia el final del seu mandat, després d'una legislatura. Així ho ha explicat el santcugatenc a l'Assemblea General Ordinària del club vermell-i-negre, celebrada el divendres 14 de desembre a la Casa de Cultura.

Miquel Catarineu i la seva junta directiva van agafar el relleu el 8 de maig del 2015. Durant aquests 4 anys, la junta ha assolit complir diferents dels objectius que tenien marcats, com el canvi d'imatge amb les equipacions Hummel i la seva conseqüent uniformitat, una consolidació del creixement esportiu o la sistematització d'activitats, la centralització al pavelló 3 i el foment de l'handbol base.

Tanmateix, l'equip de treball ha cregut important cedir el lloc a una altra candidatura per tal de sumar entre tots. En paraules de Miquel Catarineu: "Per a nosaltres això és una cursa de relleus. Creiem que tots hem de posar el nostre granet de sorra i ara és el moment que assumeixi el càrrec altres persones amb empenta i amb noves il·lusions en benefici del club".

D'aquesta manera, el club convocarà eleccions el pròxim 7 de gener i les candidatures tindran fins al 22 de febrer per presentar-se. En cas d'haver-hi més d'una candidatura, el 23 de febrer començaria la campanya electoral que finalitzaria el 8 de març amb una Assemblea General Extraordinària per a votar. Finalment, la candidatura escollida viurà 2 mesos per fer el traspàs de funcions i responsabilitats fins al 7 de maig. En aquest sentit, Miquel Catarineu apunta: "Volem animar a tothom que es vulgui presentar i tindreu tot el nostre suport i ajuda".


Pressupost i qüestió econòmica


L'actual junta directiva deixa al club sanejat, després d'un control rigorós de la tresoreria que ha aportat una situació de seguretat i tranquil·litat al club. Durant aquests 4 anys de mandat, s'ha assolit un romanent d'aproximadament 35.000€ per a despeses inesperades, aconseguint aquesta darrera temporada un superàvit de 6.700€.

A més, per unanimitat es va acceptar el pressupost d'aquesta temporada, un pressupost que s'ha vist augmentat respecte al darrer. En ell, destaquen com a font d'ingressos les quotes dels jugadors i els patrocinis amb els quals compta per aquesta temporada el CH Sant CugatMoventia i JVC, amb un total de 6.000€ anuals.

A més, aquest petit increment, respecte al darrer any, és a causa del creixement de jugadors, sobrepassant els 280 esportistes, i de l'augment de les despeses federatives i l'staff tècnic. D'altra banda, el club vol retenir el talent i crear competitivitat i d'aquesta manera, els jugadors del primer equip masculí i femení no hauran d'abonar la quota mensual.


Balanç de l'àrea esportiva


En l'assemblea, s'ha remarcat el balanç esportiu del club vermell-i-negre durant aquests 4 anys de mandat de la junta directiva. Amb això, el club s'ha consolidat com un equip referent dins l'handbol català amb el planter com a identitat.

En la branca masculina, el primer equip ha aconseguit consolidar-se a 1a Nacional i des de fa 3 temporades, es compta amb 3 sèniors. A més, hi ha un equip infantil, un cadet i un juvenil a la màxima competició catalana. Tot això, intentant tenir equips competitius i que tothom pugui seguir practicant l'handbol

En l'àrea femenina, el sènior ha consolidat el nombre de jugadores, respecte als darrers anys, i per primera vegada a la història del club, es compta amb 2 infantils (1 d'ells a Lliga Catalana, amb possibilitat de finalitzar en el Top6). A més, en aquesta temporada, l'OMET ha començat a col·laborar amb el club vermell-i-negre perquè noies en edat escolar puguin començar a entrenar amb el CH Sant Cugat.

Finalment, el quadre de tècnics ha aconseguit que tots els entrenadors estiguin correctament titulats, amb presència de gent jove que va començar com a figura d'ajudant. D'altra banda, s'ha incorporat la figura d'un preparador físic i un entrenador de porters per a ajudar a tots els equips del club vermell-i-negre.

En aquest sentit, Miquel Catarineu afirma: "Ens agradaria destacar l'ADN santcugatenc que respira el club. Hem volgut vetllar per la gent de casa, és a dir, promoure als jugadors que aquest és el seu club i que tindran opcions d'arribar a jugar amb el primer equip".

 
Comentaris

Destaquem