Miquel Lladó fitxa per un equip indi de la 2a Divisió

L'exjugador santcugatenc, després de diversos anys a l'Anantapur Sports Academy, comença un nou projecte amb el Souths United FC, un equip de Bangalore

Miquel Lladó, entrenador de futbol santcugatenc, comença un nou projecte a l'Índia amb el Souths United FC de Bangalore. El tècnic, que just aquest any havia acceptat dirigir el Junior FC, ha rebut una oferta de projecció de l'equip que milita a la 2a Divisió de l'Índia.


Miquel Lladó va començar la seva carrera com a entrenador al Sant Cugat FC, l'any 2011. Després de 3 temporades amb el club vermell-i-negre, i amb l'ajuda de la Fundació Vicenç Ferrer, el santcugatenc va viatjar a l'Índia per a realitzar la 2a edició del Campus Sant Cugat Índia.


A partir d'allà, el jove va començar amb el projecte d'Anantapur Sports Academy, un projecte en el qual va exercir com a coordinador d'una acadèmia residencial amb els joves jugadors. A més, Miquel Lladó també va ser el director tècnic, donant suport als poblats rurals perquè els clubs seguissin la mateixa estructura que l'acadèmia i formant entrenadors per assentar la base del futbol en aquestes petites poblacions rurals.


Nous reptes


Per l'exjugador del Junior FC: "És la primera oportunitat que em donen d'un contracte professional que em pot ajudar a donar-me visibilitat. No ho podia deixar passar. A més, el Junior FC ha estat molt comprensiu i no hi ha hagut cap problema en rescindir el contracte amb ells".

El Souths United FC actualment milita a la 2a Divisió de l'Índia, durant els mesos de març i maig. No obstant això, abans disputaran una competició, la Superlliga Bangalore, una competició estatal contra equips de la regió. Per Miquel Lladó el repte és clar: "El nostre principal objectiu és pujar de categoria en 2 o 3 anys".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem