Miquel Ojeda (Esgrima Sant Cugat), or en la 3a Lliga Espanyola de Veterans

Albert Llenas, tirador també del club santcugatenc, va ser plata en la competició

El tirador del Club Esgrima Sant Cugat Miquel Ojeda va aconseguir una medalla d'or en la 3a Lliga Espanyola de Veterans en la categoria +60, una competició que es va disputar a Santiago de Compostel·la (A Corunya) el dissabte 10 de febrer. El tirador va vèncer en la final a Pedro Huguet (10 a 1), aconseguint així pujar a la part més alta de la classificació. Anteriorment, Ojeda havia eliminat en les semifinals a Jose Maria González (10 a 3) i en els quarts de final a Alberto Rodríguez (10 a 3).

D'altra banda, durant la competició, el tirador també del club santcugatenc Albert Llenas va ser plata en la categoria +50, en perdre 10 a 6 la final contra Miguel Ángel Blanco. L'esgrimisca va obtenir el bitllet en la final en vèncer 10 a 6 a Ricardo Suárez en les semifinals i haver derrotat en els quarts de final a Víctor Castro per 10 a 3.