Miquel Prenafeta i Ignasi Grau guanyen la Final Nacional de Cros dels Jocs Escolars

Prenafeta, de l'escola Avenç, va ser el millor en categoria infantil, i Grau, de La Farga, en cadet masculí

Miquel Prenafeta Ribas (escola Avenç), en categoria infantil masculí, i Ignasi Grau Esteve (escola La Farga), en cadet masculí, s'han imposat en la Final Nacional de Cros dels Jocs Esportius Escolars, que s'ha celebrat aquest diumenge, 25 de febrer, a Olèrdola (Alt Penedès). Prenafeta ha fet un temps de 5 minuts, 9 segons i 33 dècimes, entre un total de 60 participants, i Grau, un registre de 6.25.27 entre 28 atletes. Aquest campionat l'ha organitzat la Unió de Consells Escolars de Catalunya (UCEC), a través del Consell Esportiu de l'Alt Penedès.

8 santcugatencs entre els 10 millors

També cal destacar la cinquena posició d'Eneko Martínez Munté (escola Catalunya) i la setena de Roger Mateos Ariño (Avenç), en benjamí masculí 2009; el novè lloc d'Helena Cuartero Llunell (escola Thau), en benjamí femení 2009; la desena plaça de Júlia Sala Muñoz (Avenç), en benjamí femení 2008; la sisena plaça d'Ona Walsham (Thau) i el desè lloc de Fenna de Rooij (escola Àgora), en aleví femení 2007.

Dels 69 nois i noies de Sant Cugat classificats per aquesta Final Nacional, hi van participar 53 de diferents escoles de Sant Cugat, dels quals un total de 8 van acabar entre els 10 millors de les categories benjamí a juvenil.

 
Comentaris

Destaquem