Miquel Soler i Joan Pahisa, guardonats als 17ns Premis Esport en Marxa

També han estat distingits el CAR, el sènior A femení del Patí Hoquei Club, l'nfantil femení d'hoquei sobre herba del Junior FC, Arseni Llenas, el Club de Rugby, el CFU Mira-sol Baco i la Penya Blaugrana

Miquel Soler rep el guardó de mans de Mercè Conesa. FOTO: David Molina Miquel Soler rep el guardó de mans de Mercè Conesa. FOTO: David Molina
Joan Pahisa i Ivan Tibau, secretari general de l'Esport. FOTO: David Molina Joan Pahisa i Ivan Tibau, secretari general de l'Esport. FOTO: David Molina
El grup multimèdia municipal Cugat.cat ha lliurat aquest divendres, 29 de novembre, a la nit, els Premis Esport en Marxa, que enguany celebren la seva dissetena edició. L'acte s'ha celebrat al Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat, amb unes 200 persones, que han pogut gaudir també de l’actuació del grup santcugatenc de hip-hop The Basement Crew. Els Premis Esport en Marxa tenen com a objectiu reconèixer els èxits esportius d'esportistes, equips, entrenadors, directius i clubs de Sant Cugat, durant la temporada 2012-2013.

Els nou guardonats han estat:

-Premi a tota una trajectòria: Miquel Soler, expresident del Patí Hoquei Club Sant Cugat

-Millor esportista de l'any: Joan Pahisa

-Millor projecció exterior: Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat

-Millor equip sènior: Sènior A femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat

-Millor equip júnior: Infantil femení d'hoquei sala del Junior FC

-Millor entrenador/a: Arseni Llenas

-Millor promoció de la base: Club de Rugby Sant Cugat

-Millor direcció esportiva: Club de Futbol Unión Mira-sol Baco

-Millor projecció social: Penya Blaugrana Sant Cugat

Miquel Soler i Joan Pahisa, guardons merescuts
Dos dels guardons més destacats dels Premis Esport en Marxa han estat per Miquel Soler i Joan Pahisa, que han estat ovacionats pel públic assistent. Miquel Soler ha estat distingit amb el Premi a tota una trajectòria, després de 17 anys vinculat a la junta directiva del Patí Hoquei Club Sant Cugat, 10 dels quals com a president. Soler ha assenyalat en el seu breu però emotiu discurs que "no m'esperava rebre aquest guardó. Estic molt content d'haver fet tota la tasca que hem fet al PHC Sant Cugat en tots els anys que he estat al club".

Joan Pahisa, de 27 anys, ha estat reconegut amb el Premi al millor esportista de la temporada 2012-2013, per haver aconseguit 5 medalles en els Jocs Mundials per a Persones de Talla Baixa, competició que es va disputar a Michigan (Estats Units), del 2 al 9 d’agost. Pahisa va guanyar la competició de tennis de taula i també la de natació, en les proves de 25, 100 i 200 metres lliures. També va ser plata en bàdminton. En el World Duarf Games hi van participar 395 esportistes de 17 països. Pahisa ha apuntat que aquesta distinció "és el treball de molt de temps fins arribar a aquí".

La Nit de l'Esport a Sant Cugat ha estat presidit, entre d'altres autoritats, per Mercè Conesa, alcaldessa de Sant Cugat; Ivan Tibau, secretari general de l'Esport de la Generalitat de Catalunya; Joan Fontserè, director del Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat, Miquel Herrada, director de Cugat.cat, i Josep Maria Vallès, director dels mitjans de comunicació santcugatencs TOT Sant Cugat i Diari de Sant Cugat.

Qui forma part del jurat?
El jurat dels Premis Esport en Marxa està format per Carme Reverte, cap d'Esports de Cugat.cat; Joan Garcia, redactor i editor d'Esports de Cugat.cat; Xavier Tizón, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat; Joan Salabert, president de la Coordinadora d'Entitats Esportives de Sant Cugat; Xavier Requeno, gerent de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET); Albert Mendoza, cap de Relacions Institucionals del Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat, i Àlex López Puig, subdirector i cap d'Esports del Diari de Sant Cugat. Els guanyadors d'aquesta edició es van decidir el passat 4 de novembre, entre una vuitantena de propostes.

Les entitats que col·laboren en aquests Premis Esport en Marxa són l'Ajuntament, el CAR, el Diari de Sant Cugat i l'Escola d'Art i Disseny. Freixenet n'és el patrocinador.

 
Comentaris

Destaquem