Mira-sol tindrà una pista d'skate abans de finalitzar l'any

La nova instal·lació municipal, que construirà l'Ajuntament de Sant Cugat, s’ubicarà a la zona verda de davant del Casal de Mira-sol. Els treballs tenen un cost aproximat de 60.000 euros

L'Ajuntament de Sant Cugat construirà una pista d'skate a Mira-sol. La pista tindrà una superfície de 200 metres quadrats i serà de tipus street style. Estarà formada per un paviment de formigó del qual sobresortiran diversos elements en forma de bancs, rampes i baranes (també de formigó). El disseny d’aquesta zona ha estat consensuat, segons l'Ajuntament, amb un grup de riders del municipi. L’obra tindrà un cost aproximat de 60.000 euros i es finançarà amb diners de lliure disposició del Consell de Barri de Mira-sol.

La Junta de Govern Local ha aprovat aquest dimarts, 5 de juny, iniciar el procés d’adjudicació de les obres per construir aquesta instal·lació esportiva municipal, que s’ubicarà a la zona verda de davant del Casal de Mira-sol (entre el carrer de Mallorca i el passeig Roser). Aquest nou espai podria entrar en funcionament, segons el consistori, abans de finalitzar l’any.

 
Comentaris

Destaquem