Mobles Majik, nou patrocinador dels 21 equips de futbol 7 del Sant Cugat Esport FC

Toni Rabascall, fundador de Mobles Majik, ha assegurat que "el nostre objectiu és arribar a ser el principal patrocinador del Sant Cugat Esport FC”

La botiga de Sant Cugat, Mobles Majik, és el nou patrocinador dels 21 equips de futbol 7 del Sant Cugat Esport Futbol Club. Mobles Majik ha estat en els últims anys el patrocinador de la Festa de Nadal del club vermell-i-negre i, ara, en motiu del centenari del club, “ens hi volem involucrar al màxim. El nostre objectiu és arribar a ser el principal patrocinador del Sant Cugat Esport FC”, ha explicat Toni Rabascall, fundador de Mobles Majik, empresa que el 2017 celebrarà el seu 25è aniversari.

Llorenç Santasusagna, president del Sant Cugat Esport F, ha assenyalat que “estem molt contents perquè aquest ajut és molt important i, més avui en dia, que no hi ha patrocinadors que es vulguin involucrar amb els clubs d'aquesta manera”.

Partit solidari el 3 de gener

El Sant Cugat Esport FC i l'ONG CESAL coorganitzaran el diumenge 3 de gener, a la ZEM Jaume Tubau, un partit benèfic pro refugiats de Síria entre els primers equips del Sant Cugat Esport FC i el SR Villaverde-Boetticher CF, segon classificat del grup 2 de la categoria Preferent. L'SR Villaverde-Boetticher CF l'entrena Osama Abdul. El partit començarà a les 12 hores i l'entrada serà de 10 euros.

Assemblea ordinària el 29 de gener

El Sant Cugat Esport FC ha convocat l'assemblea general ordinària de socis pel divendres 29 de gener, a la Casa de Cultura. La primera convocatòria serà a les 19 hores, i la segona, a les 19.30 hores.

Els cinc punts de l’ordre del dia són els següents: lectura i aprovació, si escau, de l’acta anterior; memòria d’activitats i liquidació de l’exercici econòmic vençut; pressupost per l’exercici econòmic 2015-2016; adaptació de la durada del mandat de la junta directiva per adequar-lo als quatre anys que ordena el decret 55/2012 del 29 de maig de la Generalitat de Catalunya, i torn obert de paraules.

 
Comentaris

Destaquem