Modificacions del trànsit per la X Cursa DiR Mossos d'Esquadra

Un any més, la cursa arriba a Sant Cugat amb la possibilitat de fer dos recorreguts: 10 km o 5 km. No obstant això, la cursa modificarà el transit normal dels carrers de Sant Cugat

La X Cursa DiR Mossos d'Esquadra Sant Cugat, disputada el diumenge 21 d'octubre a partir de les 09.30h, està a punt de donar el tret de sortida i dimecres 17 tancarà el període d'inscripcions. No obstant això, la desena edició portarà afectacions en el trànsit de Sant Cugat tant el dissabte 20 com el diumenge 21.


A partir de les 18h del dissabte 20, els carrers per on es disputaran la cursa quedarà prohibit l'aparcament fins a les 12h del diumenge 21. D'altra banda, la circulació es veurà afectada només durant el transcurs de la carrera (de 9.15h a 11h aproximadament), tot i que s'anirà reobrint en funció del pas dels atletes. A més, quan sigui possible, es permetrà travessar pels carrers tallats, sempre que no alteri el correcte funcionament de la carrera.

 

Mapa amb carrers afectats. FOTO: DiR

 

D'altra banda, les línies L1, L2, L3 i L8 (autobusos urbans) i les línies A4, B7 i B8 (autobusos interurbans) es veuran modificades per no intervenir en la X Cursa DiR Mossos d'Esquadra Sant Cugat.

 
Comentaris

Destaquem