Moltes novetats en el segon Trail Popular de la Festa Major de Valldoreix

El recorregut passa de 7,5 a 12 quilòmetres; hi haurà una marxa de resistència; els atletes sèniors hauran de pagar 5 euros, i serà puntuable per a la Lliga Internet Championchip

Moltes seran les novetats del segon Trial Popular de la Festa Major de Valldoreix, que se celebrarà el diumenge 20 de setembre, i que organitzaran el Complex Esportiu EMD de Valldoreix i l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix. La sortida es farà al passeig Guineu, davant del Complex Esportiu EMD de Valldoreix, a les 9 hores.

De 7,5 a 12 quilòmetres de recorregut

El circuit passarà de 7,5 a 12 quilòmetres i recorrerà zones del Parc de Collserola properes a la Masia de Can Monmany, l'Ermita de la Salut i la Colònia Montserrat. Aquells o aquelles que no la vulguin fer corrent ho podran fer, per primera vegada, en una marxa de resistència. Hi haurà tres punts d'avituallament.

Les inscripcions s'obren divendres

A diferència del 2014, que era una prova gratuïta, ara hauran de pagar la inscripció (5 euros) els que s'inscriguin en la categoria sènior. També s'establiran tres categories més: cadet-infantil (1.800 metres), amb sortida a les 11.30 hores; aleví (1.000 metres), a les 12 hores, i benjamí-prebenjamí (600 metres), a les 12.15 hores. Les inscripcions, amb un màxim de 600 participants, s'obren aquest divendres, 31 de juliol, i es podran formalitzar als webs www.cevalldoreix.com, www.valldoreix.cat i www.championchip.cat. L'organització lliurarà una samarreta i una bossa amb obsequis, gentilesa de les empreses col·laboradores.

Puntuable per a la Lliga Internet Championchip.

També per primera vegada, el Trial Popular de la Festa Major de Valldoreix serà una de les curses puntuables per a la Lliga Internet Championchip.

El 12 de setembre, sessió d'entrenament

Per conèixer el recorregut dels 12 quilòmetres del segon Trial Popular de la Festa Major de Valldoreix l'organització ha preparat una sessió d'entrenament que tindrà lloc el dissabte 12 de setembre, a les 9.30 hores, amb sortida al davant del Complex Esportiu EMD de Valldoreix.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem