Mor Blas Meca, expresident del Club Tennis Natació Sant Cugat

Va ser president del Club Tennis Natació Sant Cugat entre els anys 1972 i 1974, i va estar vinculat a altres clubs de la ciutat

Blas Meca Martínez, que va ser president del Club Tennis Natació Sant Cugat entre els anys 1972 i 1974 i que va està vinculat al club des dels seus inicis, ha mort aquest diumenge, 15 d'octubre, a Sant Cugat, a l'edat de 83 anys. Meca, que tenia el carnet de soci número 9, va ser membre de la comissió esportiva de la primera junta de l'entitat, secretari de la segona i president de la tercera. Com a president, va posar en marxa les pistes 6, 7 i 8 de tennis, va construir el parc infantil, va ampliar el bar- restaurant, va fer millores a la terrassa i va construir un mini golf.

Blas Meca també va estar vinculat a l'Aula d'Exetensió Universitària de la Gent Gran de Sant Cugat, al Club Muntanyenc Sant Cugat, al Sant Cugat Futbol Club i a la Societat Coral La Lira. L'enterrament s'ha fet aquest dilluns, 16 d'octubre, a la tarda, al Monestir de Sant Cugat.

Toni Lloret, president del CTN Sant Cugat, ha assegurat que Blas Meca "va ser una molt bona persona i president. Meca és una família de tres generacions al club".

 
Comentaris

Destaquem