Moreno, Brun, Castelló i Cantarell, campiones d'Espanya de voleibol

Les jugadores del CV Sant Cugat han guanyat el Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques defensant els colors de Catalunya

El Club Voleibol Sant Cugat continua demostrant que és un dels millors pel que fa als equips en categories de formació a nivell nacional. L’ultima prova la trobem al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques on quatre jugadores de l’entitat s'han penjat la medalla d’or en categoria infantil i cadet defensant els colors de Catalunya.

Natàlia Moreno ha participat en la competició amb la selecció catalana infantil, que s'ha proclamat campiona estatal amb facilitat. Les noies entrenades per Albert Ribera i Mati Heras, exdirectora tècnica del Club Voleibol Sant Cugat, s'han desfet del combinat de Galícia per 3 a 1 a la final. En aquesta categoria, Catalunya fa tres anys que no ha baixa del podi. Ha estat sempre entre els tres primers classificats durant les tres últimes edicions.

El combinat cadet, també amb representació santcugatenca
El CV Sant Cugat també ha estat àmpliament representat a la categoria cadet. Amb el combinat català hi han jugat fins a tres jugadores de l’entitat local. Es tracta de Laura Brun, Adriana Castelló i Mireia Cantarell. Totes elles s'han enfilat, també, al primer calaix del podi.

El Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques s'ha disputat a les localitats de Lloret de Mar i Blanes entre el dimarts 10 i el dissabte 14 d'abril.

 
Comentaris

Destaquem