Moventia patrocinarà al Club Handbol Sant Cugat

El conjunt vermell-i-negre ha arribat a un acord de patrocini de dos anys i amb això, l'empresa amb seu a Sant Cugat, apareixerà a l'uniforme de tots els equips del club santcugatenc

El Club Handbol Sant Cugat arriba a un acord de patrocini de dos anys amb l'empresa Moventia, una empresa encarregada del transport de viatges i de la venda i comercialització d'automòbils. Així, el club vermell-i-negre aconsegueix un patrocinador global, després del de Ficosa, ara fa set anys.


Amb això, els 17 equips que conformen el club portaran en l'equipació aquest nou patrocini: les samarretes dels dos primers equips (tant el masculí com el femení) duran el nom de Moventis, branca especialitzada en el transport col·lectiu de persones, mentre que la resta d'equips lluiran el nom de Sarsa -concessionari oficial Audi, Volkswagen, SeatSkoda de Movento, branca d'automoció de Moventia-.


Aquest acord s'uneix a les col·laboracions d'altres empreses com JVCTornilleria Arfont, Restaurant Italians 3Hummel i Embotits Bondria. Amb això, el club confia seguir creixent en l'àmbit formatiu, alhora que professionalitzar els dos sèniors del club, en un intent d'augmentar la competitivitat dels dos primers equips.


Per a Miquel Catarineu, president del Club Handbol Sant Cugat: "Per a nosaltres és un orgull que una empresa com Moventia vulgui fer un acord de patrocini amb nosaltres. És un símptoma de què les coses s'estan fent bé".

 
Comentaris

Destaquem