El Muntanyenc Sant Cugat assoleix 5 medalles d'or en el Campionat de Catalunya

Fins a 9 atletes del Club Muntanyenc Sant Cugat van aconseguir una medalla en el Campionat de Catalunya sub-18

La secció d'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat va obtenir 9 medalles en el Campionat de Catalunya sub-18, un campionat disputat a Manresa, el dissabte 28 de maig. Dels 9 podis que va obtenir el club santcugatenc, 5 d'ells van ser en la primera posició, mentre que 2 ho van ser en la 2a i 2 en la 3a.

Amb això, pel que fa als ors en les proves de velocitat, Aleix Fuchs es va adjudicar la primera posició en els 100 metres, amb una marca de 10.97 segons, mentre que Martina Zunino ho va fer en els 400 metres tanques, amb un temps de 1:03.76 minuts. D'altra banda, en el cas dels salts, Antoni González va aconseguir la primera posició en el salt d'alçada amb una marca d'1,91 metres, Mathis Rodríguez en la llargada amb un salt de 6,78 metres en el darrer intent, mentre que Elda Romeva ho feia en el triple salt amb una marca de 12,42 metres, sent rècord del campionat.

En el cas de les plates, Pau Subirats va acabar en la 2a posició dels 100 metres, per darrere d'Aleix Fuchs, amb un temps d'11.10 segons, mentre que Paula Rodríguez acabava en la 2a posició dels 100 metres tanques amb una marca de 14.52. Finalment, i en el cas dels bronzes, Helena Santacana acabava en la 3a posició dels 100 metres tanques, per darrera de la seva companya Paula Rodríguez, amb un temps de 15.10 segons, mentre que Isaias Artigas obtenia la medalla en els 200 metres, amb una marca de 22.11 segons.