El Mutua Madrid Open aterra un any més al Club Esportiu Valldoreix

El club valldoreixenc acollirà les millors raquetes estatals d'aquest prestigiós torneig, el colofó del qual es disputa a Madrid

El Club Esportiu Valldoreix acollirà un any més el Mutua Madrid Open sub-16, un torneig de tennis en el qual competeixen 16 dels millors tenistes estatals de la categoria, entre el divendres 24 el diumenge 26 de novembre. Amb això, el vencedor d'aquest torneig s'assegurarà una plaça per disputar la fase final del circuit durant el Mutua Madrid Open 2023/2024.

En aquest torneig, participen 16 tenistes per categoria (tant masculí com femení) en una competició d'eliminatòries. Així doncs, mentre els vuitens de final es disputaran el divendres 24 al matí, els quarts de final es disputaran el mateix divendres a la tarda. Les semifinals del Mutua Madrid Open sub-16 seran el dissabte 25 de novembre, mentre que les finals es disputaran de cara el diumenge 26 de novembre.

Entre els tenistes que participen en l'edició d'enguany, destaca Roberto Pérez (número 100 del rànquing nacional) i Vlad Secara (número 145), mentre que en el femení, els grans noms de la competició seran Juliana Giaccio (número 43 del rànquing nacional), Ylemi Luciana Muelle i Carlota Garcia (ambdues número 54).

El vencedor del torneig aconseguirà una de les 16 places per la fase final del Mutua Madrid Open, que es disputarà a Madrid entre l'1 i el 4 de maig del 2024. Els altres 15 finalistes que participaran en el torneig final seran també vencedors d'altres proves del Mutua Madrid Open de Bilbao, Pamplona, Sant Sebastià, Madrid (3 tornejos), Sevilla, Màlaga, Almeria, Múrcia, La Nucia, Javea, València, Mallorca i Barcelona.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem