Nagore Martínez, del Golf Sant Cugat, s'adjudica el Campionat d'Espanya

La santcugatenca es va imposar en la categoria infantil amb un cop menys que la seva immediata perseguidora

La golfista Nagore Martínez, del Club de Golf Sant Cugat, es va alçar amb el títol en el Campionat d'Espanya de Golf en la categoria infantil, un campionat disputat entre el dimarts 28 i el dijous 30 de juny a Múrcia. Amb això, la santcugatenca va acabar en la part més alta de la classificació, d'entre 51 golfistes que van participar.

Amb això, Martínez va vèncer en l'estatal, després d'acabar amb 213 cops en 3 voltes al circuit. En el primer dia de competició, la santcugatenca finalitzava amb 73 cops; el segon dia, amb 67; i ja el darrer, certificava el títol amb els seus 73 cops. Les valencianes Martina Navarro (214 cops) i Patricia Bañon (217 cops) van tancar el podi.