Natàlia García, quarta en cèrcol en la Copa del Món de gimnàstica rítmica

La gimnasta del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat competeix aquest 20 i 21 de maig al Campionat d'Europa, a Budapest

Natàlia García Timofeeva, gimnasta del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat (representa el club en competicions nacionals), va finalitzar en la quarta posició, en la final de cèrcol, en una prova de la Copa del Món de gimnàstica rítmica, a Sofia (Bulgària), el 6 i 7 de maig. García, que durant una temporada (era molt petita) es va formar a l'aleshores secció de gimnàstica rítmica del Club Muntanyenc Sant Cugat (ara Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat), va aconseguir una nota de 17.100, per darrere de la búlgara Neviana Vladinova, l'israelí Linoy Ashram i la bielorrussa Katsiaryna Halkina. En la classificació general, la gimnasta de Terrassa va finalitzar en 16a posició.

García Timofeeva: "En cada competició vaig millorant"

Natalia García. FOTO: Barny / RFEG

Aquest ha estat el seu millor resultat esportiu d'una temporada "on en cada competició vaig millorant", assegura García Timofeeva, que aquesta campanya ha competit, entre altres competicions de primer nivell, en 3 proves de la Copa del Món.

Al Campionat d'Europa

Aquest cap de setmana del 20 i 21 de maig, la component de la selecció espanyola de gimnàstica rítmica està competint en el Campionat d'Europa a Budapest. Després participarà en els internacionals de Barcelona i en una altra prova de la Copa del Món. A l'agost serà present al Campionat del Món.

Des de fa molts anys, la jove gimnasta de 22 anys es prepara al Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat.