Natàlia Heras, del CTN Sant Cugat, bronze en el Rafa Nadal Tour de tennis

La tennista va aconseguir ser tercera en aquesta prestigiosa competició estatal en la categoria sub-12

La jugadora del Club Tennis Natació Sant Cugat Natàlia Heras va aconseguir pujar al podi en el Màster del Rafa Nadal Tour, la prova final del circuit que es va celebrar a Mallorca entre el divendres 4 i el diumenge 6 de novembre. Amb això, la santcugatenca va acabar en la 3a posició, després de vèncer en la lluita pel bronze a Judit Pla.

Amb això, la santcugatenca va eliminar en els quarts de final a Paula Cortés, després de guanyar 6 a 3 i 6 a 3, no obstant això, va caure en les semifinals vers Briana Navarro per 6 a 2 i 6 a 3. En la lluita pel bronze, Natàlia Heras va poder apoderar-se del triomf gràcies a un parcial de 6 a 4, 3 a 6 i 10 a 6.

La jugadora del CTN Sant Cugat, així, s'acomiada del Rafa Nadal Tour després d'aconseguir la medalla de bronze. Heras va obtenir una plaça en aquest Màster, la prova final, després de ser sotscampiona a València, caure en les semifinals a Gran Canària i Madrid, i quedar-se fora a Valldoreix i Sevilla en els quarts de final, entre altres.