Neix el primer Torneig DiR Pàdel Indoor Sant Cugat

El campionat, obert a tothom, es jugarà al Pàdel Indoor Sant Cugat, del 3 al 10 d'octubre, i repartirà 1.300 euros en premis en metàl·lic

La primera edició del Torneig DiR Pàdel Indoor Sant Cugat es jugarà a les set pistes del Pàdel Indoor Sant Cugat (situat al darrere de DiR Sant Cugat), del 3 al 10 d'octubre. El campionat, de caràcter open, tindrà deu categories i repartirà un total de 1.300 euros en premis en metàl·lic. El TOT Sant Cugat en serà entitat col·laboradora i el mitjà de comunicació oficial del campionat.

En categoria masculina es jugaran 4 categories (Premium, 1a, 2a i 3a), i en la femenina i mixta, 3 (Premium, 1a i 2a). En la categoria Premium no es limitarà la participació per rànquing, mentre que en la resta de categories no podran participar els 20 primers i primeres classificades del rànquing de la Federació Catalana de Pàdel.

Com inscriure-s'hi

Les inscripcions, que ja es poden formalitzar, tenen un cost de 25 euros per jugador. En el cas de voler jugar en una segona categoria el preu serà de 40 euros. Tots els participants rebran un welcome pack i una samarreta del campionat, i jugaran un mínim de dos partits.

Partit d'exhibició i clínic de Fernando Belasteguin i Pablo Lima

Fernando Belasteguin i Pablo Lima, actuals números 1 del món i que aquesta temporada han guanyat quatre dels torneigs World Padel Tour, oferiran un partit d'exhibició. També faran un clínic de pàdel amb parelles inscrites al torneig, que s'escolliran a través d'un sorteig. Tot això serà el dimecres 7 d'octubre, a les 19 hores.

 
Comentaris

Destaquem