Neix la cursa solidària Campus Run Sant Cugat

És una prova popular en favor d'El Talleret de Càritas Sant Cugat

L'Associació Esportistes per la vida i la família, amb seu a Sant Cugat, organitzarà la primera edició de la cursa Campus Run Sant Cugat, el diumenge 30 d'abril. Es tracta, sobretot, d'una cursa de caràcter solidari en favor d'El Talleret de Càritas Sant Cugat, un servei d'acollida per a dones embarassades o amb fills. Aquells que ho vulguin també podran fer la seva aportació econòmica a una Fila Zero.

La cursa, que compta amb el patrocini de Catalana Occident, començarà a les 9.30 hores i té un circuit de 7 quilòmetres, amb sortida i arribada a l'escola Turó de Can Mates. Les inscripcions ja es poden formalitzar a xipgroc.cat. El cost de la inscripció és de 8 euros (1 euro de cada inscripció anirà a El Tallaret) i aquells corredors que no disposin de xip groc podran llogar-lo per 2 euros més. Les inscripcions, que ja s'han obert, es tancaran el dimecres 26 d'abril, amb un màxim de 300 atletes.

Implicació dels universitaris

Tot i que l'objectiu de la cursa és que els estudiants universitaris s'impliquin en feines de voluntariat, és una cursa popular oberta a tothom. Un cop acabi la cursa es farà un sorteig de regals, gentilesa de les marques Cottet i Thinkinsport.

Aquells que vulguin més informació de la primera cursa Campus Run Sant Cugat poden enviar un correu electrònic o trucar (629 406 454) al santcugatenc Javier Jáuregui, responsable de la cursa i llicenciat en educació física.

L'Associació Esportistes per la vida i la família ja ha organitzat diverses curses a Badalona, Granollers, Terrassa, Sabadell, Mataró i Ribes de Freser.

Aquesta primera cursa Campus Run Sant Cugat s'havia d'haver celebrat el passat 26 de febrer, però segons l'organització, l'Ajuntament de Sant Cugat va decidir ajornar-la a última hora.

 
Comentaris

Destaquem