Nikolás Sánchez s'alça vencedor de l'ITF Tennis World Tour del CE Valldoreix

En els dobles, la dupla vencedora d'aquesta 17a edició va ser la formada per Javier Barranco i Benjamín Winter

El Club Esportiu Valldoreix va coronar al vencedor de la 17a edició de l'ITF Tennis World Tour, després que Nikolás Sánchez s'imposés en la final a Àlex Martí, per 6 a 2 i 6 a 0, el diumenge 14 de maig. Amb això, Sánchez ha estat el guanyador d'aquest prestigiós torneig de terra batuda del circuit de la Federació Internacional de Tennis, el qual dona punts pel rànquing ATP i reparteix 25.000 dòlars en premis en metàl·lic.

El tenista espanyol, a més, va guanyar en les semifinals a Calvin Hemery per 6 a 4 i 6 a 1, i als quarts de final a Tristan Lamasine per 6 a 3, 1 a 6 i 2 a 6. Anteriorment, Sánchez va eliminar al japonès Rimpei Kawakami (2 a 6 i 4 a 6) i a Eduardo Pobes (1 a 6 i 0 a 6).

D'altra banda, pel que fa a la categoria de dobles, la dupla formada per Javier Barranco i Benjamín Winter va ser la vencedora del torneig, després de guanyar en la final a la parella de portuguesos Jaime Faria i Henrique Rocha per 6 a 1 i 6 a 4.