contingut promocionat
CORNER 4

No obtens resultats tot i anar al gimnàs? Prova amb els entrenadors personals

Per arribar als objectius cal l’ajuda d’un expert

La majoria de les persones van al gimnàs amb el propòsit d’aconseguir un cos més treballat i definit, però no tots ho aconsegueixen o ho fan molt lentament, donat que no segueixen les pautes necessàries perquè la feina diària sigui eficient i doni els seus fruits ràpidament. 

La força de voluntat i la genètica també influeixen en aquest sentit, però l’ideal per obtenir els objectius desitjats és comptar amb l’ajuda d’un entrenador personal fitness. Principals beneficis de tenir el suport d’un personal trainer:

1. L’entrenador personal fitness traça un programa d’entrenament personalitzat, tenint en compte la vostra morfologia, edat, experiència, sexe, metes i objectius.

2. Potencia les vostres qualitats i virtuts, a través de diferents metodologies d’entrenament, modificant el tipus d’estímul que reben els vostres grups musculars, amb l’objectiu que no s’acostumin a efectuar sempre els mateixos exercicis.

3. Una tasca fonamental de l’entrenador és ensenyar-vos a executar correctament cada exercici, minimitzant el risc de patir lesions.

4. Us marca les pautes per portar una nutrició adequada, que complementi el treball físic diari. 

5. La seva feina sempre té un elevat grau de motivació, dinamisme i alegria.

6. Els entrenadors personals acostumen a estar preparats també per atendre a persones amb algunes necessitats especials, com poden ser persones amb afeccions cardíaques, amb malalties òssies, diabetis, o que es troben en un procés de rehabilitació per haver sofert algun tipus d’accident.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem