Noa Rodríguez, del Club Muntanyenc Sant Cugat, guanya el Campionat de Catalunya de marxa

Tres atletes santcugatencs han pujat al podi en el Campionat de Catalunya Sub-23 en Pista Coberta

L'atleta Noa Rodríguez Izquierdo, del Club Muntanyenc Sant Cugat, és la nova campiona de Catalunya de marxa en ruta individual, en la categoria sub-18. Rodríguez, de 16 anys, ha completat el circuit de 10 km amb un temps de 53.32. En la temporada anterior, la 2019, va ser segona en aquesta competició i primera en pista coberta. En el Campionat d'Espanya de marxa en ruta va ser 6a i en l'aire lliure, 7a. Ara, Rodríguez participarà en el 88è Campionat d'Espanya de Marxa en Ruta, el 16 de febrer, a Torrevieja (Alacant).

En aquest campionat català, que s'ha fet aquest diumenge, 26 de gener, a El Vendrell, Albert Jiménez Isabal, també del Club Muntanyenc i de només 15 anys, ha finalitzat 5è (51.17), en categoria sub-18.

Tomey, de Sousa i Taher, podi en el campionat català sub-23 en pista coberta

Tres atletes santcugatencs han pujat al podi en el Campionat de Catalunya Sub-23 en Pista Coberta, a la Pista Coberta de Sabadell, el 26 de gener. Marc Tomey Cebollero (Joventut Atlètica Sabadell), de 19 anys, s'ha adjudicat el títol en la prova de salt de perxa, amb un salt de 5 metres.

Sofia de Sousa Brito, del Club Muntanyenc Sant Cugat i de 16 anys, ha estat segona en els 3.000 m, amb una marca de 9.53.73. També ha acabat segona Nora Taher Martínez (Club Atlètic Igualada), de 21 anys, en triple salt (12.71 m).

Sofia de Sousa

Sofia de Sousa, a l'esquerre de la imatge, segona en el Campionat de Catalunya Sub-23 en Pista Coberta. FOTO: CMSC

 
Comentaris

Destaquem