Nou èxit del torneig internacional sènior de tennis al Club Esportiu Valldoreix

El club tornarà a demanar a la federació internacional que li otorgui un nivell més de qualitat

Finals de l'International Senior Open Valldoreix al Club Esportiu Valldoreix. FOTO: Lali Puig Finals de l'International Senior Open Valldoreix al Club Esportiu Valldoreix. FOTO: Lali Puig
Un total de 118 jugadors de tennis han participat al Club Esportiu Valldoreix en la quarta edició consecutiva de l'International Tennis Senior Open Valldoreix, una prova de l'ITF Senior Circuit (circuit internacional de jugadors veterans). Hi han jugat tennistes procedents de diferents països com Japó, Congo, Mèxic, Ucraina, Alemanya, Holanda, Anglaterra, Itàlia, França i Espanya.

Tres victòries locals
La tennista de Sant Cugat Gisela Riera s'ha adjudicat la prova en la categoria +35 femení d'individuals. És la segona vegada que Riera guanya aquest campionat, ja que també va fer-ho en l'edició del 2012. Riera ha superat en la final a Susana Amela (6-4 i 6-0).

Pel que fa al quadre de dobles, els resultats locals més destacats han estat les victòries de les parelles del Club Esportiu Valldoreix Olga Carné i Sandra Casas, en la categoria +35, i Pascale Ullmo i Tracy Byrne, en la categoria +50. Les primeres han vençut Carme Ferreres i Zaida Garcia (5-7, 6-2 [10-6]), i les segones a Juani Berzal i M. Àngels Garcia (6-0 i 6-0).

El torneig s'ha jugat en terra batuda des del dilluns, 1 de setembre, fins aquest dissabte, 6 de setembre, en les proves d'individuals i dobles (masculí i femení) i dobles mixtes. Les categories que ha establert l'organització són de +35 a +75 anys. La competició ha comptat amb la presència de diferents jugadors i jugadores del Club Esportiu Valldoreix.

Albert Riba, coordinador del campionat, s'ha mostrat del tot satisfet pel desenvolupament del torneig: "Hem augmentat en participació, en número de països i també en la qualitat dels jugadors", ha assegurat.

Riba: "Esperem que la federació internacional ens doni el grau 2"
Aquesta quarta edició ha repetit el nivell 3 que ja va tenir al 2013, entre un total de 5 categories. El nivell 1 és el més important, i el 5, el menys destacat. Riba ha explicat que "tornarem a demanar a l'ITF que ens concedeixi el grau 2. En aquesta edició hem ofert més serveis als jugadors i esperem que ens doni el grau 2 pel 2015".

Com sempre, el club actiu a la Festa Major de Valldoreix
Un any més, el Club Esportiu Valldoreix serà una de les entitats més actives de la Festa Major de Valldoreix, amb l'organització de fins a quatre activitats esportives. Per tercer any seguit convocarà un campionat de voleibol platja, que es jugarà el cap de setmana del 13 i 14 de setembre. Dissabte es jugarà tot el dia, i diumenge, al matí. Els equips hauran de ser masculins o femenins i s'enfrontaran entre ells. És un torneig obert a tothom. Les inscripcions ja es poden formalitzar a les oficines de l'entitat.

El tennis també en serà protagonista i s'organitzarà un campionat obert a tothom, en les modalitats d'individuals i dobles. Els participants de la categoria masculina i la femenina s'enfrontaran entre ells. La competició es jugarà el dissabte 13 tot el dia, i el diumenge 14 al matí.

El diumenge 14 de setembre, al matí, es jugarà un torneig de futbol-7 en les categories prebenjamí, benjamí, aleví i infantil, amb la participació del CE Valldoreix i altres clubs.

Finalment, el CE Valldoreix participarà novament en l'Esport al Carrer, amb la instal·lació de pistes de minitennis per jugar-hi, a la rambla Mossèn Cinto Verdaguer, el 13 i 14 de setembre.

 
Comentaris

Destaquem