Nou festival anotador de l'Olimpyc Floresta FS per escalar a la 2a posició

Els blau-i-blancs han estat un corró vers el CN Caldes, amb 7 dianes en els darrers 20 minuts de partit

El masculí de l'Olimpyc Floresta FS segueix en un estat de forma immillorable, i és que els florestans s'han imposat 2 a 8 vers el CN Caldes, el dissabte 1 d'abril. Amb això, l'equip segueix la seva escalada en la classificació, sumant 22 dels darrers 27 punts en joc.

Primera part amb alternatives per part dels 2 conjunts i amb opcions d'avançar-se ambdós equips. No obstant això, ha estat l'Olimpyc Floresta FS qui ha aconseguit inaugurar el marcador, amb una diana d'Aaron Ikechukwu Ajoku en el tram final de la 1a part. En la represa, el guió del partit ha canviat per complet, i amb un doblet d'Adrià Santaolalla, els florestans han encarrilat el triomf. El CN Caldes no ha tirat la tovallola i ha pogut retallar distàncies; tanmateix, els visitants, en 10 minuts pletòrics, han anotat 4 dianes per dilapidar el partit (1 a 7). En el tram final, els locals han intentat maquillar l'electrònic, però Ajoku ha anotat el definitiu 2 a 8.

Amb aquesta victòria, l'Olimpyc Floresta FS encadena 4 jornades sense perdre i se situa en la 2a posició de la classificació. Després de l'aturada per Setmana Santa, els florestans reprendran la competició rebent a l'Estel Vallseca, el dissabte 15 d'abril.