Nou pavelló a la Guinardera i campionats de primer nivell al 2017

Sant Cugat acollirà la Ciutat del Bàsquet Català i la Copa del Rei i de la Reina d'hoquei sobre herba

Sant Cugat disposarà a partir del setembre del 2017 d'un nou Pavelló 3 a la ZEM La Guinardera, el sisè de la ciutat. També, durant el 2017, s'hauria d'anar construint el Pavelló 1 del nou institut del Leonardo da Vinci, al barri de Volpelleres.

 

Ciutat del Bàsquet Català

Sant Cugat acollirà durant tot el 2017 la Ciutat del Bàsquet Català, que la Fundació del Bàsquet Català ha atorgat a Sant Cugat.

Tres clubs, de celebració

Tres clubs de la ciutat celebraran durant el 2017 el seu naixement. El Junior FC, el seu centenari, i el Patí Hoquei Club Sant Cugat i el Club Esportiu Valldoreix, els seus 50 anys d'existència a la ciutat.

Copa del Rei I de la Reina

Entre el programa d'actes de celebració dels 100 anys del Junior FC, es jugarà a les seves instal·lacions la Copa del Rei i de la Reina d'hoquei sobre herba, del 17 al 19 de març. Una altra competició estatal de prestigi que es farà a Sant Cugat és la Copa de la Princesa d'hoquei sobre patins masculí, que organitzarà el Patí Hoquei Club Sant Cugat, per primera vegada, el cap de setmana de l'11 i 12 de febrer.

Campionat d'Europa de Boccia

Sant Cugat serà la seu, per Setmana Santa, del Campionat d'Europa de Boccia d'esportistes amb paràlisi cerebral. Es farà als pavellons de la ZEM Rambla del Celler i també al Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat. L'organització anirà a càrrec de la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC), que presideix el santcugatenc Carles Muñoz.
 

 
Comentaris

Destaquem