Nou projecte solidari del Sant Cugat Esport FC

Entrenadors del club viatjaran al juliol a l'Índia per participar com a tècnics en un campus esportiu de futbol de la Fundación Vicente Ferrer

El president del Sant Cugat Esport Futbol Club, Llorenç Santasusagna, ha anunciat aquest divendres, 1 de febrer, durant l'assemblea general ordinària de socis, a la Casa de Cultura, un nou projecte de valors del club, "extraordinari, molt rellevant, i que ens fa sentir orgullosos". Entrenadors del Sant Cugat Esport FC es desplaçaran la segona quinzena de juliol a l'Índia per participar com a tècnics en un campus esportiu de futbol de la Fundación Vicente Ferrer. Aquest nou projecte solidari (el club col·labora també des de fa molts anys amb la Fundació Esport Solidari Internacional) es presentarà en conferència de premsa per donar-ne més detalls.

El segell SES, un distintiu
Xavier Ros, vicepresident de l'àrea social i de comunicació, ha detallat la importància d'aconseguir el segell SES que dóna la Fundació Itinerarium, un codi ètic que s'ha implantat aquesta temporada al Sant Cugat Esport FC i que supervisa una comissió. "En aquests moments ens trobem en el 60 o 70% del projecte, que és emblemàtic i important pel club", ha assegurat. A finals d'aquesta campanya el Sant Cugat Esport FC podria rebre aquest prestigiós segell SES.

Disminució d'ingressos
Segons ha explicat Tomàs Subirà, vicepresident econòmic del Sant Cugat Esport FC, el club ha deixat d'ingressar en els últims anys entre un 30 i un 35% d'ingressos, fet que obliga al club a elaborar un pressupost molt més ajustat. Així, el pressupost per aquesta temporada 2012-2013 també s'ha reduït i és de 217.510 euros.



 
Comentaris

Destaquem