Nou rècord de Catalunya sub-16 de les atletes Clara Fernández i Nerea Pérez

Les atletes del Club Muntanyenc Sant Cugat ho han fet en salt amb perxa, amb una marca de 3.61 metres, en el Miting Internacional de Catalunya en Pista Coberta, a Sabadell

Les atletes del Club Muntanyenc Sant Cugat, Clara Fernández Ortiz i Nerea Pérez Moltó, de 14 anys, han establert un nou rècord de Catalunya sub-16 en la disciplina de salt amb perxa, amb una marca de 3.61 metres. Ho han aconseguit en el Miting Internacional de Catalunya en Pista Coberta, aquest dimarts, 13 de febrer, a la Pista Coberta de Catalunya, a Sabadell.

Clara Fernández ha estat la primera a saltar, i ho ha fet amb 3.61 m, superant en un 1 centímetre el seu propi rècord, que va assolir el passat mes de gener. Posteriorment ha saltat Nerea Pérez, que també ha fet 3.61 m, igualant el rècord de la seva companya de club. Les dues atletes de Sant Cugat són cadets de 2n any.

Alberto Ruiz: "Són dues perles i no tenen límits"

Per a Alberto Ruiz, entrenador de les atletes al Club Muntanyenc Sant Cugat, Clara Fernández i Nerea Pérez "són dues perles amb una progressió espectacular, amb molt de futur i que no tenen límits. En els entrenaments a la ZEM La Guinardera ja veiem que ho podien fer, i ho han assolit".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem