De nou, la UD Taburiente serà el primer rival del Junior FC femení en lliga

Les santcugatenques viatjaran a Gran Canàries per jugar la primera jornada de la Divisió d'Honor Femenina

El primer equip femení del Junior FC d'hoquei herba inaugurarà la Divisió d'Honor Femenina davant de la UD Taburiente, tal com ja va succeir la darrera temporada. Les santcugatenques visitaran Gran Canàries, el diumenge 20 de setembre, per començar la Divisió d'Honor Femenina, màxima categoria estatal, després que la darrera temporada quedés finalitzada per la COVID-19.

 

Més info: L'hoquei herba del Junior FC posa punt final a la competició

D'ençà del retorn de la UD Taburiente a l'elit, les santcugatenques han aconseguit puntuar en tots els seus desplaçaments a les illes canàries: 2 a 4 la darrera temporada, 1 a 1 en la temporada 2018/2019 i 0 a 0 en la temporada 2017/2018. No obstant això, la UD Taburiente va ser el botxí de les blau-i-negres en els quarts de final de l'última Copa de la Reina.

El primer partir que jugaran les santcugatenques com a locals serà a la jornada 2, el diumenge 27 de setembre, jornada en la qual rebran al Real Club Polo de Barcelona. A més, en aquesta primera volta, rebran a la Real Sociedad SS (jornada 4), al SPV Complutense (jornada 5), al Club de Campo de Madrid (jornada 6) i l'Atlètic Terrassa (jornada 10).

Enguany, després que la competició es donés per finalitzada a causa de la COVID-19, la Divisió d'Honor Femenina comptarà amb 12 equips, ja que no hi hagi hagut cap descens, i l'RC Josaleta i l'RS Tenis hagin recuperat de nou la categoria.

 
Comentaris

Destaquem