Nova data per a l'Open de Pàdel del Complex Esportiu EMD

La primera edició, que s'havia de celebrar entre aquest divendres 26 i el diumenge 29 d'abril, es jugarà els dies 2, 3, 4 i 5 de maig

Ja hi ha nova data per celebrar l'Open de Pàdel del Complex Esportiu EMD. Els dies 2, 3, 4 i 5 són els indicats per jugar la primera edició del torneig a les quatre noves pistes de pàdel. La previsió de pluja del passat cap de setmana va fer que l'organització suspengués aquest campionat amateur.

Es podrien obrir de nou les inscripcions
Si el canvi de dates del torneig provoca baixes d'alguna parella participant, l'organització acceptaria nves inscripcions. Un total de 113 parelles són les que s'havien inscrit inicialment en aquesta competició. L'organització, Eventing Sports Cinc, l'empresa que gestiona el Complex Esportiu EMD de Valldoreix, lliurarà un welcome pack a tots els participants del torneig.

L'organització ha dissenyat un total de sis categories: Primera, Segona i Tercera Masculina i Femenina. Cada parella jugarà un mínim de dos partits. Els premis, que s'havien de lliurar en el decurs d'un sopar el dijous 2 de maig al Bocca Sant Cugat, s'entregaran també en una data encara per concretar.

Més info al web del complex.

 
Comentaris

Destaquem