Novetats en l'àrea esportiva del Qbasket

Dídac Vidal cedeix la plaça com a director tècnic i assumirà tasques més organitzatives del club, mentre que el relleu l'agafarà Albert Tolón, persona reconeguda en aquesta posició

El Qbasket Sant Cugat confirma canvis dins la seva àrea esportiva de cara a la temporada vinent. Dídac Vidal, després d'uns anys com a director tècnic del club, passarà a controlar tasques organitzatives dins l'estructura esportiva. La seva plaça serà ocupada per Albert Tolón, que té gran experiència com a director tècnic.


Dídac Vidal seguirà vinculat amb la Junta Directiva actual, però assumirà un paper més esportiu. Serà la persona encarregada de la metodologia, les formacions i la visió que vol encarar el club santcugatenc. En paraules del propi: "S'ha donat una sèrie de circumstàncies. Per una banda, una qüestió laboral que no em permet assumir aquesta figura de director tècnic; d'altra banda, el club està creixent tant quantitativament com qualitativament i creiem important que el càrrec l'agafi una persona amb més experiència".


La persona que assumirà la responsabilitat serà Albert Tolón, qui compta amb gran experiència després dels periples en el CB Molins de Rei i el CB Castellbisbal. Amb aquest últim, el nou director tècnic va aconseguir ascendir de categoria 4 vegades consecutives, passant de jugar a 3a catalana fins a arribar a Lliga EBA. La gesta, reconeguda en tot el territori espanyol, és una mostra de la gran experiència com a director tècnic d'Albert Tolón.


A més d'aquests canvis, una novetat a destacar serà la diferenciació dels coordinadors de la secció masculina i femenina. Si fins ara eren projectes per etapes, la intenció serà que de cara a la temporada vinent siguin projectes continuistes.

 
Comentaris

Destaquem