Números finals de la 20a edició del Cros Ciutat de Sant Cugat

Després de la cursa celebrada el diumenge 11 de novembre al matí, l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom ha fet oficial les xifres finals de participants i d'altres destacades

La 20a edició del Cros Ciutat de Sant Cugat acull fins a 3.968 atletes en les 18 categories diferents. Amb això, les categories de prebenjamí 2n any són les dues que han comptat amb més participació, 346 corredors nascuts entre gener i juny i 331 nascuts entre juliol i desembre, i just per darrere, la categoria benjamí de 1r any, nascuts entre gener i juny, amb un total de 329.


A més, en l'edició d'enguany, han participat fins a 92 clubs i entitats diferents, destacant tres col·legis: La Farga (342), el Viaró (316) i La Vall (303). També, important la participació de dues escoles foranes de Sant Cugat com el Col·legi Canigó de Barcelona, amb un total de 265 alumnes i en la 4a posició del rànquing, i el Col·legi Montserrat de Cerdanyola, amb 175 escolars.


Transmissió de valors


A part, la 20a edició del Cros Sant Cugat no és només un esdeveniment esportiu, sinó que en ell afloren uns valors diferents: 174 voluntaris han fet possible el bon funcionament de la carrera; el pàrquing de bicicletes i patinets ha acollit fins a 274 mitjans de transport i la categoria sènior ha recaptat 509€, íntegrament destinats a l'amb l'associació Amics de la Gent Gran, amb delegació a Sant Cugat


La participació per gènere ha estat molt igualada, després que un 47,5% hagin estat noies, mentre que un 52,5% hagin sigut nois. D'altra banda, un any més, la cursa special cros per a persones amb discapacitat psíquica i física, amb 470 metres, ha estat la més especial, després que hi participessin 20 corredors.


Les classificacions, al web de l'OMET


Les classificacions finals (individual i per equips) de les 18 curses (de prebenjamí a sènior) que s'han fet es podran consultar al web de l'OMET. Els primers classificats d'algunes categories han aconseguit el passi per córrer la Final Nacional dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya de cros.
 

 
Comentaris

Destaquem