Núria Terribas guanya amb claredat les eleccions del Club Voleibol Sant Cugat

En les primeres eleccions a la presidència de l'entitat en els seus 30 anys d'història, hi han participat 230 dels 294 socis

Núria Terribas s'ha adjudicat, amb 43 vots de diferència respecte a la candidatura de Martín Fernández, les eleccions a la presidència del Club Voleibol Sant Cugat, que s'han celebrat aquest divendres, 14 de desembre, a la tarda, al Pavelló de Voleibol de Valldoreix. Terribas ha aconseguit 136 vots, per 87 de Fernández. També hi ha hagut 7 vots en blanc. Hi han participat 230 dels 294 socis de l'entitat esportiva local, el que significa un 78% de participació. Terribas ha sumat un 59% de la participació, i Fernández, un 38%. Hi ha hagut un 3% de vots en blanc. Aquestes han estat les primeres eleccions a la presidència i junta directiva de l'entitat en els seus 30 anys d'història.

La nova junta directiva

Els 12 directius i directives que dirigiran el club els pròxims 4 anys són Núria Terribas Sala, presidenta, i Maria Manén, vicepresidenta. L'àrea tècnica esportiva estarà integrada per Núria Terribas, Maria Manén, Javier Rodríguez, Josep Clarabuch i Alfons Guirao; l'àrea econòmica, per Andrés Sancho, Núria Terribas, Carme Ponte, Salvador Villa i Nadina Erill; l'àrea social, per Maria Manén, Carmina Piera, Nadina Erill i Jordi Marquès, i la de comunicació, per Alfons Guirao, Jennifer Tortonese, Jordi Marquès i Carmina Piera. Toni Alemany continuarà sent el director tècnic esportiu del club. De l'última junta directiva repeteixen 3 directius: Núria Terribas, Carme Ponte i Salvador Villa.

IMG 3078

La nova junta directiva del Club Voleibol Sant Cugat. Núria Terribas, la quarta per la dreta de la imatge. FOTO: Àlex López Puig


Núria Terribas ha estat presidenta del CV Sant Cugat des del gener del 2016, quan el llavors president, Lluís Moreno, va renunciar al càrrec. Llavors, Terribas, com a vicepresidenta de l'entitat, va agafar la presidència. Ha estat en la junta directiva de l'entitat en els últims 4 anys i és sòcia des de fa 9 anys. És directiva de la Federació Catalana de Voleibol des del 2017. És santcugatenca, té 54 anys i és advocada. Té tres filles, dues jugant al club: una juga a l'equip de Primera Divisió Estatal, i l'altra, al juvenil bronze. Dels 12 als 32 anys va jugar a bàsquet.

Martín Fernández Pereira ha estat un total de 10 temporades com a entrenador d'equips de la base del Club Voleibol Sant Cugat, fins a l'estiu, quan va ser destituït per la junta directiva de Núria Terribas. Al club també va ser director tècnic esportiu de l'entitat durant 4 campanyes. Com a entrenador del primer equip va aconseguir l'ascens a Superlliga 2. També ha estat coordinador de voleibol escolar a l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom (OMET), durant 5 cursos. Va ser directiu de la Federació Catalana de Voleibol. Té una filla jugant a l'equip cadet vermell del CV Sant Cugat, club del qual és soci des de fa 6 temporades. És director comercial d'una empresa de distribució d'aliments i begudes i té 51 anys. Viu a Barcelona.

Terribas: "Hem guanyat amb un amplíssim i meritori resultat"

Després del triomf, Terribas, que seguirà al capdavant del club, ha explicat que "estem molt contents. Realment, han estat unes setmanes molt dures, amb una campanya de molt desgast per a tots, pels socis, per la junta en funcions, pels entrenadors... No m'esperava una campanya tan dura". Terribas ha destacat "sobretot, la participació, amb quasi un 80% de participació. Això vol dir que el club ha estat molt implicat" i que "entomem aquesta responsabilitat amb il·lusió, amb aquest amplíssim i meritori resultat, amb una diferència notable que ens dona confiança per seguir treballant".

Fernández: "A Terribas li demano que "agafi idees del nostre programa electoral i que les apliqui"

Per a Martín Fernández, el resultat "és negatiu. Que hagi participat tanta gent em dona alegria. Felicito a la Núria. Ha fet un treball espectacular i li dedica molt de temps al club. Mai he dubtat d'ella, dubto del seu model". A Terribas li demana que "agafi idees del nostre programa electoral i que les apliqui perquè seria molt positiu pel club". "A partir d'ara, seré un pare més del club, em prendré un temps i pensaré què faré. Lògicament, el voleibol és el que més m'agrada, ensenyar i formar", ha afirmat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem