Torna la Cursa del Gall amb la 2a edició i ja hi ha inscripcions obertes

La cursa, de caràcter lúdic i popular, tindrà un traçat de 5 quilòmetres pel centre de Sant Cugat

Sant Cugat tornarà a acollir la Cursa del Gall, una cursa popular de 5 quilòmetres per acomiadar el 2022, el dissabte 31 de desembre. Amb sortida a l'avinguda del Pla del Vinyet a les 17 hores, i arribada a la plaça de la Vila, la cursa celebra la seva 2a edició i es poden formalitzar les inscripcions a partir del dimecres 23 de novembre.

La carrera, organitzada pel Club Muntanyenc Sant Cugat i l'Ajuntament, va arribar al municipi el 2019 per substituir la Sant Silvestre, tot i que només va poder celebrar una edició arran de la Covid-19, ja que l'edició del 2021 es va cancel·lar en l'últim moment per l'increment de casos positius. Amb això, el preu de la cursa serà de 14 euros (10 pels socis del Club Muntanyenc) i tot i que les inscripcions del web tancaran el dimecres 28 de desembre, es podran fer inscripcions presencials el dia de la carrera, amb un preu de 17 euros.

El recorregut d'aquesta 2a edició de la Cursa del Gall serà l'habitual: avinguda del Pla del Vinyet, avinguda de les Corts Catalanes, carrer de Puig i Cadafalch, plaça del Celler, rambla del Celler, avinguda de Cerdanyola, carrer de la Creu, carrer de la Torre, carrer de Santiago Rusiñol, carrer de Francesc Moragas i rambla del Celler, amb arribada a la plaça de la Vila.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem