Més de 200 parelles participaran en el 6è Pàdel X La Marató

El recapte anirà destinat a La Marató de TV3, que en la seva 32a edició vol donar un impulsar econòmic a la recerca en la salut sexual i reproductiva

Sant Cugat mostrarà la seva cara solidària un any més per La Marató de TV3 i és per això que l'Associació de Pàdel Solidari organitza en el Pàdel Indoor Sant Cugat Dir el 6è Pàdel X La Marató, entre el divendres 1 i el diumenge 3 de desembre. Enguany, el recapte anirà destinat a 32a edició de La Marató i servirà per impulsar econòmicament la recerca en la salut sexual i reproductiva. En aquesta edició participaran 220 parelles.

Enguany, hi haurà 6 categories (masculí, femení, mix, junior, inclusiu i adaptat) i en funció de les inscripcions, hi haurà nivell mig-alt, nivell mig i nivell principiant. Tots els participants disputaran una fase de grups en la qual cada parella jugarà un mínim de 3 partits de 30 minuts, els líders de cada grup es classificaran per a les eliminatòries. Amb tot, en les 5 primeres edicions del Pàdel X La Marató, els organitzadors ja han recaptat més de 70.000 euros que han anat destinats a La Marató de TV3.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem