Compte enrere per a la Caminada per la Igualtat de Valldoreix

La caminada serà oberta a tothom i està emmarcada dins dels actes del Dia de la Dona

Valldoreix reivindicarà el paper de la dona amb la Caminada per la Igualtat, una caminada que s'emmarca dins dels actes del Dia de la Dona i que se celebrarà el diumenge 12 de març a les 11 hores. Amb sortida des del Camp de Futbol de Valldoreix, es farà un recorregut circular de 5 quilòmetres apte per a tothom.

Durant l'acte de presentació de la Caminada per la Igualtat, Bernat Gisbert (Junts per Valldoreix), vocal d'Esports de l'EMD de Valldoreix, va ressaltat el caràcter lúdic de la caminada i el seu paper per reivindicar els drets de la dona: "La caminada vol reivindicar els drets que tenen les dones en qualsevol àmbit, uns drets que per desgràcia encara es veuen infravalorats. Des de l'EMD de Valldoreix volem lluitar perquè aquesta igualtat sigui una realitat com més aviat millor".

Les inscripcions per a la caminada segueixen obertes i es poden formalitzar fins al divendres 10 de març de manera gratuïta. La inscripció, a més, inclou un esmorzar per a tots els participats d'aquesta Caminada per la Igualtat, que recorrerà 5 quilòmetres pel Circuit Sumant Capacitats de Valldoreix. "Estem molt contents de poder celebrar aquest acte familiar i obert a tothom, perquè els actes del Dia de la Dona no han de ser només per dones, ja que necessitem el suport i la implicació dels homes per aconseguir la igualtat" ha sentenciat Susana Herrada (Junts per Valldoreix), vocal de l'EMD de Valldoreix.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem