Obertes les inscripcions pel Campus Gemma Mengual del CE Valldoreix

El campus serà per primera vegada mixt i comptarà amb la presència de Gemma Mengual i la col·laboració de Pau Ribes

El Club Esportiu Valldoreix acollirà un any més un campus de natació sincronitzada, entre el 5 i 16 de juliol, el qual comptarà amb la direcció de la medallista olímpica Gemma Mengual. La novetat d'enguany, però, és que serà un campus mixt i Pau Ribes (3 vegades medalla de bronze en el Campionat d'Europa) hi serà present.

Pau Ribes ha fet un solo. FOTO: Artur Ribera

Pau Ribes participarà en el campus. FOTO: Artur RiberaLes inscripcions al campus ja estan obertes i, durant una setmana, els inscrits faran perfeccionament i tecnificació de natació artística. És per això, que es demana que els apuntats ja hagin tingut algun contacte amb aquesta modalitat esportiva. A més, també hi haurà altres activitats com la coreografia o el maquillatge, pilars també de la natació sincronitzada.

A més, el colofó del campus serà una exhibició per a familiars i amics dels inscrits, i és que durant la setmana que estiguin apuntats al Campus Natació Sincronitzada Gemma Mengual treballaran per a aquesta festivitat. Les inscripcions es poden realitzar pel 5 al 9 de juliol o pel 12 al 16 de juliol.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem